035-135590    info@maba.seLogga in
Placeholder image


OM MABA

Maba Maskin Nordic AB är ett grossistföretag som importerar, tillverkar och säljer produkter till framförallt glasmästeribranschen, byggbranschen och planglasindustrin. Företaget har funnits i nuvarande form sedan 2002 men grundades redan 1994.

Vi erbjuder allt från glasräcken och uterum till maskiner, handverktyg och förbrukningsartiklar.

Vi är stolta återförsäljare för bland annat Tekimex bilstativ och kompaktlager, Dana Lim och Habe fönsterkitt och fog, Saheco skjutdörrar, Onlevel helglasräcken, Quattrolifts glaslyftare och Battellino slipmaskiner.

Är kundservice oviktigt?
Vi strävar efter att du som kund ska tycka att vi är bäst i branschen när det gäller kundservice. Med kunniga och driftiga medarbetare som är specialiserade inom sina områden kan vi erbjuda en utomordentlig support.
För att ytterligare höja kundservicen har vi verktyg på vår hemsida som gör att du kan få pris på specialtillverkade räcken, uterum och glasväggar även utanför kontorstid!

Spelar inte priset någon roll?
Maba har ända sedan starten 2002 fokuserat på att ha så kort leverantörskedja som möjligt för att ge dig som kund så lågt pris som möjligt. Jämför gärna oss med våra konkurrenter!

Hastighetsrekord?
Vi vet hur bråttom det kan vara ibland. Därför lagerför vi över 3000 artiklar på vårt lager i Halmstad. Om du beställer långgods (upp till 599 cm) före kl. 10.30 och paketgods före kl. 13.00 lovar vi att leverera från oss samma dag!
Snabbast i branschen?

Komplett Partner
Vi betraktar oss som en komplett partner för Sveriges glasmästare med ett mycket brett sortiment. Du kan handla från över 200 leverantörer under ett och samma tak. Totalt har vi över 7000 artiklar i sortimentet.

 

Kontor och lager finns i Halmstad
Telefonväxel: 035-135590

Öppettider : Mån-Fred 07.30-16.30
                        Lörd-Sönd     Stängt


Maba chatt Online

Chatta med oss!.
Skriv din fråga i fältet under: